Nyheter

2015-01-15 21:25 - Skrivet av Emil

Sista garagetimmarna innan ACC 2015

 

Säsongens första tävling närmar sig med stormsteg, Arctic Cat Cup som arrangeras för 43 året i rad i Östersund. Så här har det sett ut i garaget ikväll, sista justeringarna innan avfärd imorgon. Tävlingen kör vi lördag och söndag, hoppas vi ses där!

 

2014-11-01 11:33 - Skrivet av Petra

Avslutande ord om Rallycross säsongen 2014

 

Den här bilden talar för sig själv, en 3e plats i Hell Norge var en av säsongens höjdpunkter och den häftliga känslan tar vi med oss. Emils första säsong i Rallycross EM avslutar han med en total 5e placering! Den sanna tävlingsmänniska som han är vill såklart mer än så men det är väl också det som gör att vi ser fram emot att se han på rallycrossbanan snart igen.

 

Fullständig resultatlista från EM kan ni se här: http://www.rallycrossrx.com/standing/supercarerx

 

Ett stort tack till samtliga sponsorer för Rallycross säsongen 2014. Stort tack till alla mekaniker och stort tack till Pappa Thomas och Farbror Mats.

 

Frågan är ju blir det fler rallycross säsonger? - Det hoppas vi verkligen men nu är det full fokus på skotercross säsongen. Emil och Johan Lidman har idag åkt för att besöka BRPs årliga skotermässa i Rovaniemi, för att spana in årets skotrar. 

2014-09-04 17:45 - Skrivet av Petra

Emil kör SM i Solvalla

Tanken var inte att Emil skulle köra någon rallycross tävling i Sverige i år men... För några dagar sedan ändrades planerna och Emil bestämde sig för att även köra SM i Solvalla! I helgen ser vi STCC och Rallycross på Solvallas travbana med start imorgon. Även Mats kommer stå på startlinjen!

http://www.stcc.se/2014/09/01/fran-travbana-till-racerbana-stcc-och-rall...

Stay tuned!

2014-06-25 17:20 - Skrivet av Emil

Film och Artikel från Hell Norge

 

 

Roger Strandberg var på plats i Hell Norge för skotercross.se och tog några bilder och skrev en artikel ni kan läsa och se här:

http://www.skotercross.se/sm/fran-skotercross-till-rallycross-emil-ohmans-nya-sommarjobb/


Även Olle Sjödin från Östersundsposten var på plats och fotade och gjorde en kort film från tävlingen som ni kan se här:

http://www.op.se/motor/helvetisk-rallycrosstavling